Astrologisk Workshop. Stockholm, lördag 25 november 2023, kl. 11:00 - 19:00. 

Pris: 1650 kr inkl. Födelsehoroskop, värde 300 kr

 

Stig in i Astrologins fascinerande värld!


 

Du binder dig inte för något med din intresseanmälan

 

Jag har redan bestämt mig och ska vara med

 

 

Plats: Stockholm, Värtavägen 35, Oasen Gärdets stora och ljusa lokaler
---
Födelsehoroskopet skickas via mail och guidar dig på ditt livs stjärnklara väg.  Om du redan har ditt horoskop från Stjärnastrologen, kan du byta till ett för någon annan, eller till ett Framtidshoroskop för 6 månader.

---

För länge sedan lärde människor sig att vända sina blickar uppåt, mot stjärnorna och planeterna, i sökandet efter ledtrådar till sina livs gåtor. I dagens hektiska värld har astrologin blomstrat, då fler och fler önskar finna ut sig själva och sitt öde genom himlakropparnas mysterier.

---

Välkommen till Stockholm, en stad som bär på historiska och moderna skatter. Här erbjuds en unik möjlighet för alla som är intresserade av astrologi - en minnesvärd Astrologisk Workshop där DU är i centrum. En hel dag fylld med kunskap, reflektion och självupptäckt. Detta ger dig en enastående möjlighet att utforska astrologin, lära dig att tyda horoskop och få vägledning från ingen mindre än
Stjärnastrologen Anders Ekström. Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren astrolog, kommer dagen att ge dig insikter som kommer att förändra din syn på astrologins värld.

---

Genom ditt eget horoskop kommer du att få djup insikt om dig själv, dina styrkor, och dina möjligheter. Lär dig att tolka planeternas positioner i stjärntecken och hus, och förstå hur de påverkar din fysiska och mentala hälsa.

SKUGGJAGET är en viktig faktor som döljer sig i horoskopet genom Det-Astro-Genetiska-Arvet, DAGA.

 Jag redogör även för medicinsk astrologi och de psykologiska aspekterna bakom relationer, en så kallad synastri av horoskopen mellan två personer.

---

Jag kommer att förse dig med material som du kan skriva ut hemma och samla i ett personligt kompendium för framtida referens. För att göra dagen ännu mer personlig, ser jag gärna att du ger mig dina födelseuppgifter i förväg, så att jag kan bereda ditt horoskop och skicka dig tolkningar och annat material via e-post. Detta personliga horoskop, värt 300 kr, ingår alltså i kurspriset.

Om du önskar kan du även boka en privat tolkning per telefon
enligt överenskommelse. En unik möjlighet att få en personlig fördjupad insikt om ditt horoskop och din framtidssituation.

 

Gör dig redo att utforska stjärnorna och upptäcka din inre värld på Astrologisk Workshop i Stockholm den 25 november 2023.

 

 

Kontakta mig för mer information

anders.ekstrom@stjarnastrologen.se

eller kontakta mig via formuläret
----------------------------------

Copyright © Stjärnastrologen

Köpevillkor / GDPR