Astrologiskolan  2021


ENDAST 995 kronor
 
och du får ditt DIPLOM
och ett års VIP-prenumeration på Astrologi-Journalen ingår 

Astrologiskolan - En folklig skola alla har råd med!

Astrologiskolan på Internet är en professionellt utformad distanskurs med handledning där du under 5 månader studerar hemma i den takt du själv hinner med på grund av arbete och annat. Givetvis hör du av dig när du behöver eller funderar över något!


  • Det är rullande kursstart, vilket betyder att du kan börja precis när du vill, vilken månad som helst, vilken dag som helst. Enkelt och passande! Du får en egen kursmapp med egen inloggning till dina egna sidor.
  •  

    Astrologiskolan har funnits på Internet sedan år 2000 och är välkänd och många är de som deltagit genom åren. Det är en Nybörjarkurs som redan från början lär ut de traditionella grunderna på ett lätt och enkelt sätt och förklarar på ett djupare plan de samband som väver samman Astrologins urkunder med människans karaktär, förutsättningar och händelser.

     

    Du får också Astrologi-Journalen 1 år och ditt eget tolkade Födelsehoroskop, värde 250 kr utan extra kostnad. Och du kan alltid kontakta mig om det är något du funderar över, både kursen och ditt eget horoskop --->  läs mer under Länkar!